Roolipelitiedotus

Yhteinen suomalaisen roolipeliskenen tiedotuskanava

Roolipelaamista suurelle yleisölle

Juhani Seppälän aikaisempi suunnitelma on nyt toteutumassa. Puolenkuun pelien Espoon myymälässä voi päästä roolipelaamaan joka toinen maanantai 30. elokuuta alkaen.

Ensimmäisellä kerralla luvassa on Lamentations of the Flame Princess -peliä tekijän itsensä vetämänä.

Seppälä selittää blogissaan, että Peli-ilta järjestetään kahdesti kuussa maanantaisin klo 16-21. Puolenkuun pelien liike sulkee ovensa klo 18, joten sen jälkeen peleihin ei enää pääse mukaan.

Vapaaehtoiset pelinjohtajat ilmoittelevat peleistään ilmoitustaululla noin kuukauden verran etukäteen. Tarjolle saa tuoda niin kertapelejä kuin kampanjoitakin ja ilmeisesti pelisysteemikin saa olla mitä tahansa PJ itse händlää. Tai jos saa koko peliporukkansa liikkelle, johon on valmis ottamaan uusia jäseniä, niin sinne vain. (Ilmoittautuminen ilmeisesti tähän blogaukseen kommentoiden.)

Peli-illat avaa James Raggi pelauttamalla tuoretta Lamentations of the Flame Princess -peliään. Tilanteessa on tiettyä historian siipien ironista havinaa, kun roolipelaaminen palaa näytille liiketiloihin juuri varhaistyylisenä englanninkielisen Dungeons & Dragonsin voimin.

Advertisement

One response to “Roolipelaamista suurelle yleisölle

  1. Paluuviite:Pathfinderia Tampereella Puolenkuun peleissä « Roolipelitiedotus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: