Roolipelitiedotus

Yhteinen suomalaisen roolipeliskenen tiedotuskanava

Suomen liveroolipelaajat ry kävi haudan partaalla

Heidi Westerlund viittasi marraskuussa Ropeconin blogissa Suomen liveroolipelaajien kokouskutsuun, jossa yhdistyksen hallitus harkitsee yhdistyksen lakkauttamista. Syyksi kerrottiin uusien hallituslaisten löytymisen puute. Vaikka tuholta sittemmin vältyttiin forssalaisten tartuttua härkää sarvista, niin Westerlundin blogaus SuoLin asemasta on ihan kiintoisaa luettavaa.

Advertisement

4 responses to “Suomen liveroolipelaajat ry kävi haudan partaalla

 1. Nuurori 03.01.2010 20:15

  Täällä ei muuten ole mitään järkevää tapaa lähettää palautetta koskien itse sivustoa tai suoraan tietyille kirjoittajille. Siksipä tämäkään kommentti ei nyt koske lainkaan tätä aihetta 🙂

  Tuli vaan mieleeni, että jäin Roolipelaajasta kaipaamaan Eeron kummanurkkaa. Ja no, kaikkea muutakin uutisointia. Se uusi D&D-aiheinen palstakin vaikutti kiinnostavalta. Mutta niin, Eero se sentään vaikuttaa täällä, niin että sille kummastukselle ois tilausta. Ainakin täällä.

 2. Sami Koponen 03.01.2010 23:53

  Puutteet johtuvat pitkälti siitä, että Roolipelitiedotuksen identiteetti ei ole oikein selvinnyt. Sanottakoon lyhyesti, että tämän piti olla yhteisöblogi, mutta osallistujien puuttuessa päätyi enemmän minun ja Eeron yhteiseksi hiekkalaatikoksi.

  Toisin sanoen, Roolipelitiedotus on edelleen työn alla. Mutta kun tähän asti on jo päästy, niin ei tätä kannata lihoiksikaan laittaa.

 3. Nuurori 04.01.2010 06:28

  Mua ei haittaa, vaikkei teitä olis täällä kuin yksi, kunhan sisältönä on roolipelejä sivuavia uutisia, just näin kuin tähänkin asti. Henkilökohtaisissa blogeissa on usein hyviäkin kirjoituksia, mutta aiheet voi olla myös henkilökohtaisia kuulumisia tai mielipiteitä, ja tekstit tuppaa venymään. (Jos joku sattuu kirjoittaan blogissaan oikein osuvan kirjoituksen, musta ois ihan mukavaa kyllä lukea se. En vaan jaksa etsiä niitä. Kyllä näitäkin vois linkittää ”uutisina”. Tason pitää vaan olla korkea.

  Niin ja hyvät uudetvuodet!

 4. Paluuviite:5 syytä, miksi tarvitsen valtakunnallisen roolipeliseuran | Nörttitytöt

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: