Roolipelitiedotus

Yhteinen suomalaisen roolipeliskenen tiedotuskanava

Lyhyesti: Bundle of Holding

Oletko kenties koskaan kuullut Bundle of Holdingista? Kyseessä ei ole uusi maaginen esine roolipeleihin, vaan nettisivu, joka tarjoaa hyvin edullisia roolipelipaketteja PDF-tiedostoina. BoH on ollut olemassa jo vuodesta 2013 lähtien ja sen ylläpitäjän toimii kirjailija ja pelisuunnittelija Allen Varney.

Vuoden 2017 aikana Bundle of Holdingissa tarjolla on ollut mm. Numeneraa, Shadow of Demon Lordia, vanhoja White Wolfin World of Darkness -pelejä ja Cyberpunk 2020. Erilaisia tarjouksia on noin 60 kappaletta vuodessa. (Katso kaikki menneet tarjoukset tästä listasta.)

Kaikista Bundle of Holdingin kautta hankittujen tuotteiden myynnistä menee 10 % (kulujen jälkeen) myyjän valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen, eli kyseessä on hieman samanlainen diili kuin tietokonepelipaketteja myyvällä Humble Bundlella. Viime vuonna hyväntekeväisyyspotti oli noin 80 000 dollaria. Varney listasi joitakin tuensaajia vuoden 2016 saldoa läpikäyvässä blogauksessaan.

Olitpa pelinjohtaja tai pelaaja, joka etsii uutta peliä peliä pelattavaksi tai haluaa kokoelmaansa DRM-vapaata (suom. digitaalinen käyttöoikeuksien hallinta) materiaalia, niin kannattaa käydä vilkaisemassa. BoH vaatii oman käyttäjätunnuksen, minkä lisäksi kannattaa omistaa tunnukset DriveThruRPG:ssä, jonne ostokset saa myös talteen myöhempää käyttöä varten.

Isommasta ja kenties paremmin tunnetusta Humble Bundlesta on sanottava lopuksi sen verran, että vaikka sen myymien pakettien joukkoon on kuulunut mm. Pathfinder ja Doctor Who -roolipelit, on tällaisia roolipelipaketteja heidän valikoimassaan hyvin harvoin.

J.K. Artikkelin kirjoittajalle ei ole suoritettu mitään korvauksia artikkelissa mainittujen sivustojen mainostamisesta. Halusin jakaa vinkin muille roolipelaajille hyväksi kokemastani sivustosta.

Advertisement

3 responses to “Lyhyesti: Bundle of Holding

  1. Eero Tuovinen 02.11.2017 01:03

    Hienoa muuten nähdä muidenkin kuin Samin kirjoittavan Roolipelitiedotusta. Vaikka itse olenkin toki selvillä näistä bundle-projekteista, niin tämä on minusta hyvä esimerkki sen sortin sisällöstä, joka sopii tähän blogiin: ei niinkään kaunokirjallista, vaan napakkaa uutisointia ja opastusta erilaisten resurssien ja ilmiöiden äärelle. On aina hyvä muistaa, että näitä lukee myös – kenties ennen kaikkea – sellaista sakkia jolle kaikki ei ole vanhaa hattua. En olisi itse keksinyt esim. tästä Bundle of Holdingista kirjoittaa, koska ei olisi tullut mieleen että kyllähän se tietenkin jollekulle on uusi asia.

    • Mikko "Herra Mirandos" Iivonen 03.11.2017 11:59

      Mukava jos juttuni kelpaa. Ajatuksenani on muutenkin tehdä jotain vastaavanlaisia ”vinkki” artikkeleita juuri sen takia koska aina on joku joka ei ole koskaan kuulut siitä. Jos sinulla tai kenellä tahansa on joku hyvä vinkki, niin vinkkaa siitä tännepäin myös.

  2. Paluuviite:Roolipelitiedotuksen Facebook-sivut avattu | Roolipelitiedotus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: