Roolipelitiedotus

Yhteinen suomalaisen roolipeliskenen tiedotuskanava

Roolipelitiedotuksen uudistuksia

Näin Ropeconin jälkimainingeissa on taas hyvä hetki päivittää blogin alisivuja ja kertoa mitä kaikkea täältä löytyy, koska kävijämäärissä tapahtuu piikkiä aina isojen peliconien jälkeen.

Roolipelitiedotus on tarkoitettu kotimaisen roolipeliskenen keskusasemaksi, josta löytää tietoa ja linkkejä syvemmälle skenen uumeniin. Etusivun oikealla palstalla Ajankohtaista-otsikon alla on kuluvan vuoden conikalenteri, josta voi katsastaa missä roolipelaajat kokoontuvat seuraavan kerran. Etusivun palstalta löytyvät myös tärkeimmät linkit roolipeliaiheisille keskustelufoorumeille ja myyntipaikoille.

Ylälaidan linkit vievät Roolipelitiedotuksen alisivuille, joista löytyy viljalti kätevää tietoa roolipeliharrastajalle. Uutena siellä on Arkisto, johon olen koonnut vuosien varrelta tärkeitä ja ajan hammasta kestäviä blogauksia. Sieltä löytyvät myös roolipelaamisen esittely (Mitä on roolipelaaminen?) sekä neuvoja ropeharrastuksen aloittamiseen.

Roolipelimateriaalia-sivun alle olen koonnut kaikki 42 tuntemaani aktiivista roolipeliaiheista blogia (Blogosfääri), lyhyet esittelyt saatavilla olevista kotimaisista roolipeleistä (Suomi-roolipelit), listan kotimaisista roolipeliyhdistyksistä (Roolipeliseuraa) ja valikoiman verkosta löytyviä ilmaisia kotimaisia roolipeliteoksia (Pelejä ja lisämateriaalia).

Käyhän siis rauhassa tutkimaan sivuston tarjontaa ja uppoudu rauhassa roolipeliskenemme syvyyksiin. Saa myös laittaa kommenttia, jos tuntuu että jotain uupuu.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: