Roolipelitiedotus

Yhteinen suomalaisen roolipeliskenen tiedotuskanava

Ropecon 2016 ohjelmahuutelo käynnissä

Heinäkuun lopulla Messukeskuksessa järjestettävä Ropecon-tapahtuma syntyy vapaaehtoisten kehittämän ohjelman myötä. Tuttuun tapaan ohjelmanjärjestäjiä palkitaan vapaalla sisäänpääsyllä tapahtumaan koko viikonlopun ajaksi. Pöytäroolipelien pelinjohtamista lukuunottamatta ohjelmantekijäksi ilmoittautumisaika päättyy 15. huhtikuuta eli noin kuukauden verran on aikaa saada oma settinsä järjestykseen.

Ohjelmahaku on tuttuun tapaan eritelty eri osa-alueisiin. Roolipelaamisen kannalta huomionarvoista on peliesittely Kokemuspisteellä ja erityisesti larpinkaltaisten freeform-pelien vetäminen. Tarkemmat tiedot ja ilmoittautumisohjeet löytyvät asianomaiselta ohjelmahaku-sivulta.

Muutto Messukeskukseen antaa Ropeconille luontevan tilaisuuden uudistumiseen ja tähän conitea tähtääkin. Lehdistötiedotteen mukaan vuoden tavoitteiksi on asetettu mm. kävijämäärän kasvattaminen, suorat nettilähetykset, lapsiystävällisen ohjelman lisääminen ja kansainvälisen näkyvyyden parantaminen. Näitä seikkoja voi ottaa huomioon myös omaa ohjelmaa suunnitellessaan: lapsille suunnattu tai englanninkielinen sisältö ovat varmasti toivottuja piirteitä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: