Roolipelitiedotus

Yhteinen suomalaisen roolipeliskenen tiedotuskanava

Lamentationsin ale ja Roolipelitiedotuksen laittoa

Lamentations of the Flame Princess –kustantamoa pyörittävä James Raggi haluaa tehdä varastoihinsa tilaa uusille tuotteille, joten hän päätti järjestää näin loppuvuodesta alennusmyynnin. Jos siis vielä on joku viime vuosien LotFP-tuote hankkimatta, niin nyt sen saa vielä muutaman päivän ajan puoleen hintaan.

Huomasin tuossa myös, että Warhammer Fantasy RPG –aiheinen blogi Daily Empire järjesti pienen skenaarionkirjoituskilpailun. Kisa on tässä vaiheessa jo ollut ja mennyt, mutta blogista löytyvät edelleen kisaan osallistuneet skenut. Kannattaa käydä katsastamassa etenkin jos suunnitelmissa on pelata Warhammer FRPG:a ensi vuoden puolella.

Mainitsen myös samalla, että päivitin jokavuotiseen tapaan Roolipelitiedotuksen alisivuja. Tänä vuonna muutoksia ei juuri tullut tehtyä, kunhan lähinnä siivosin muutamia pitkään hiljaiseloa viettäneitä blogeja blogikalmiston puolelle. Tuolle Pelejä ja lisämateriaalia –alisivulle pitäisi kyllä tehdä jotain, mutta parempien ideoiden puutteessa annan sen vielä odottaa remonttiaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: