Roolipelitiedotus

Yhteinen suomalaisen roolipeliskenen tiedotuskanava

Pelitapahtuma Maracon 32. kerran Oulussa

Tutuun tapaan kevään conikauden päättää Oulun yliopiston roolipeliyhdistys Cryon maineikas Maracon-pelitapahtuma. Tapahtumapaikkana on edelleen hyväksi koettu Kaijunharjun nuorisotalo ja pelejä pelataan tulevana viikonloppuna 23.-25.5. aamusta iltaan. Yöpymismahdollisuutta Maraconissa ei nykyään enää ole, mutta cryolaiset ovat järjestäneet kaikille pitkän matkan kulkijoille yösijaa paikallisten harrastajien asuntojen nurkista, kunhan vain saavat asiasta tiedon etukäteen.

Rooli-, lauta-, figu- ja korttipelien lisäksi kevään Maraconissa on tarjolla myös muuta ohjelmaa. Paneelikeskustelussa käsitellään pelaajien peliä koskevan tiedon eli metatiedon merkitystä ja käyttöä. Lisäksi Games & Tales -pelifirman Samuli Raninen (ks. Domain of Man -blogi) vetää tapahtumassa työpajaa pelinkehittelystä. Oulun paikallista peliskeneä pidetään yhtenä Suomen parhaista, joten näiltä oheisohjelmilta sopii odottaa paljon.

Lisätietoja Maraconista ja järjestäjien yhteystiedot löytyvät Cryon omasta ilmoituksesta.

Jos Maracon tapahtumana tai oululainen peliskene ovat tuntemattomampia, niin kannattaa lukaista Nörttityttöjen blogista Nuppu Soanjärven kirjoittama kattava selonteko Maraconista ja Cryon toiminnasta sekä Ranisen blogaus Oulun skenestä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: