Roolipelitiedotus

Yhteinen suomalaisen roolipeliskenen tiedotuskanava

Raggin uudet D&D-skenut

James Raggi tunnetaan Suomen ropeskenen työteliäimpänä kaverina. Vuodesta 2009 alkaen mies on puskenut markkinoille klassisen Dungeons & Dragons -roolipelin skenaarioita ja sittemmin myös kustantanut toisten kirjoittamia D&D-skenaarioita ja -lähdeteoksia. Skenaariot on statitettu hänen omalle D&D-versiolleen nimeltä Lamentations of the Flame Princess mutta toimivat kaikissa vanhan koulukunnan D&D-peleissä, jos vain Raggin ”death metal” eli kauhufantasia pulp-tyyli sopii peliporukan makuun.

Tuoreimmat julkaisut ovat kait toissakesäisen joukkorahoituskampajan tulosta, eli ovat viipyneet aika kauan matkalla, mutta hyväähän kannattaa aina odottaa. Scenic Dunnsmouth on Zzarchov Kowolskin suunnittelema skenaario/lähdeteos Dunnsmouthin kylästä, jossa on varsin lovecraftiaaninen meininki. Teos sisältää paljon ohjeita ja taulukoita, joiden avulla pelinjohtajan on tarkoitus kehittää oma versionsa Dunnsmouthin kylästä ja sen synkistä salaisuuksista. Toinen uutuustuote on haastava kauhuskenaario Forgive Us, Kelvin Greenin tyylinäyte. Muinaisen ja liki pysäyttämättömän pahuuden irtipääsyn äärellä tässäkin ollaan. Tuote sisältää myös kaksi muuta miniskenaariota tai kohtaamista.

Raggi on koonnut blogiinsa linkkejä tuotteiden arvioihin. Ostoksille halajavien kannattaa suunnata Raggin verkkokauppaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: