Roolipelitiedotus

Yhteinen suomalaisen roolipeliskenen tiedotuskanava

Äänestä Mikko Kallio pelisuunnittelijaksi Paizolle

Pathfinder-roolipeliä julkaiseva Paizo Publishing tunnetaan aktiivisesta yhteydestä fanijoukkoihinsa. Perussääntökirjan kehityksessä tehtiin avointa pelitestausta ja fanijoukkoa on kuunneltu senkin jälkeen. Paizolle tämä on tietysti ilmaista mainosta ja innokasta työvoimaa.

Paizon vuosittain järjestämä RPG Superstar-kilpailu on samaa sarjaa. Tässä skenaariosuunnittelukisassa pääpalkintona on julkaisusopimus Paizon kanssa. Voittaja pääsee siis laatimaan skenaarion, jonka Paizo julkaisee ja neljän parhaan sakkiin yltämälläkin pääsee suunnittelemaan Pathfinder Society -skenun.

Kuluva vuosi on RPG Superstar-kisalle jo järjestyksessään seitsemäs, mutta tänä vuonna sen tekee jännäksi Mikko Kallio. Hän on yltänyt jo semifinaaliin eli 16 parhaan sakkiin asti. Jos hänen skenaarionsa The House of the Serpent’s Hand selviää tästä äänestyksestä, finaalipaikka on saavutettu! Tuomaristo on omasta puolestaan kehunut skenaarion oivallisuutta, mutta viimeisen sanan sanovat äänestäjät: aikaa on 17. helmikuuta saakka. Nyt siis kaikki Paizon verkkosivujen kautta vaaliuurnille ja kannustamaan Suomi… öh, Mikko Kallio voittoon!

Advertisement

3 responses to “Äänestä Mikko Kallio pelisuunnittelijaksi Paizolle

  1. Sami Koponen 19.02.2014 18:07

    Kyllä, Kallio pystyy siihen! Äänestysmenestys vei hänet finaaliin kolmen muun ehdokkaan kanssa.

    Viimeisenä haasteena on ”module pitch”, eli hyvän skenaarioidean kehittäminen. Finalistien töiden pitää olla valmiita 4. maaliskuuta, jolloin alkaa äänestys voittajasta. Finaaliäänestys päättyy 10. maaliskuuta ja voittaja paljastetaan seuraavana päivänä.

  2. Paluuviite:Haastattelussa: Mikko Kallio | Roolipelitiedotus

  3. Paluuviite:Alkusyksyn uutissähkeitä | Roolipelitiedotus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: