Roolipelitiedotus

Yhteinen suomalaisen roolipeliskenen tiedotuskanava

Taas lisää blogeja blogosfääriin

En tiedä, onko asialle olemassa joku hyvä selitys, mutta kuluneen vuoden aikana roolipeliblogeja on tuntunut syntyvän kuin sieniä sateella. Tai ehkä pikemminkin yhä useampi niistä on osunut minun tutkaani. En ole vielä lisännyt näitä blogosfääriin, mutta tästähän näitä taas lähtee:

  • Redemund’s Guild Blog on parin tamperelaisen peliharrastajan blogi. Blogi on perustettu aivan äskettäin, mutta alun julkaisutahti on ollut hurjaa. Tyylilaji näyttäisi olevan teoriaan päin kallellaan. Linkki ohjaa peliblogin roolipeliaiheisiin kirjoituksiin.
  • Jos Warhammer Fantasy RPG kiinnostaa, niin suosittelen lämpimästi The Daily Empire -blogia. Se tarjoaa paljon erilaista virikeaineistoa Warhammerin pelaamiseen talon säännöistä aina skenuideoihin saakka.
  • Kubiitti on Mirkan uunituore roolipeliblogi, jossa hän käsittelee pöytäpelaamista ja larppaamista. Ensimmäisten blogausten perusteella linja on mukavan maanläheinen, suosittelen tutustumaan.
  • Uusi projektiblogikin joukkoon mahtuu, sillä aasialaishenkisen eeppisen fantasian saloista syntyy Ville Huohvanaisen ja Eetu Röpelisen roolipeli työnimeltä Mundus RPG. Projekti on kuulemma ollut työn alla jo pari vuotta, mutta nyt on kevytversio näytillä. Blogista löytyy myös kattavasti tietoa pelimaailmasta.
Advertisement

2 responses to “Taas lisää blogeja blogosfääriin

  1. Hikinörtti 21.08.2013 23:44

    Helkkarin mielenkiintoisia ja hyvin kirjoitettuja blogeja, kaikki suoraan pakko seurata -listalle! Kiitoksia esittelystä!

  2. Paluuviite:Blogosfääri päivitetty, 44 blogia | Roolipelitiedotus

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: