Roolipelitiedotus

Yhteinen suomalaisen roolipeliskenen tiedotuskanava

Ropecon 2013 kokemuksia

Viime viikonloppuna järjestettiin Ropecon-roolipelitapahtuma Espoossa. Juhlijat alkavat vähitellen heräillä, joten aika ruveta kokoamaan kokemuksia ja tapahtumia.

Coniraportteja

Ropecon on valtava tapahtuma, josta yksittäinen kävijä ei koskaan saa kokonaiskuvaa. Sen takia on kiinnostavaa lukea muiden kokemuksia. Joskus sieltä saa lukea myös kaverin kokemuksia samasta jutusta, johon itsekin osallistuit.

Peliarvosteluja

Ropeconissa julkaistiin tänäkin vuonna useampi uusi kotimainen roolipeli. Niistä laadittuja arvioita alkaa vähitellen tihkua verkkoon:

Ilmiantakaapa kommenttien kautta kaikenlaisia Ropecon-kokemuksia, kun en itse niitä kaikkia kuitenkaan netin syövereistä löydä!

Advertisement

4 responses to “Ropecon 2013 kokemuksia

  1. Sami Koponen 30.07.2013 13:01

    Näköjään päädyin päivittämään blogausta sitä mukaa kun saan sinne uutta materiaalia. Ei ollut hyvä ratkaisu, mutta mennään nyt tällä.

  2. Paluuviite:Melidian mediassa | MELIDIAN

  3. Sami Koponen 08.08.2013 23:55

    Olettaisin, että tässä ovat nyt suunnilleen kaikki conimuistelmat, mitä ropeskenen blogosfäärin nykymitoista löytyy. En siis tämän jälkeen enää varsinaisesti päivitä tätä blogausta. Noista uusista pelijulkaisuista todennäköisesti tulee vielä arviointeja ynnä muuta, mutta ne ansaitsevat mielestäni kokonaan oman blogauksensa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: