Roolipelitiedotus

Yhteinen suomalaisen roolipeliskenen tiedotuskanava

Blogosfäärin päivittelyä

Lisäsin tuossa blogosfääriin pari uutta blogia:

  • Hiirivartiosto on yhden peliporukan kampanjaloki, johon oletettavasti PJ kirjaa pelifiktion etenemistä. Kiinnostavaksi blogin tekee se, että peliporukka koostuu ilmeisesti puhtaasti aloittelijoista (ks. Majatalo-foorumin viesti).
  • Kaikki elämäni pelit on Vermilia-käyttäjänimellä tunnetun tyypin blogi. Hän ilmeisesti perusti blogin Helsinki Noir -pelinsä suunnittelua varten, mutta ainakin ensimmäisissä viesteissä on puitu roolipelikokemuksia laajemminkin. Uskoakseni olin mukana pelitestaamassa samaisen kaverin Savo-roolipeliä, mikä jätti kyllä odottamaan lisää.
  • Nörttitytöt on naiskirjoittajien yhteisblogi, jossa he kirjoittavat kaikesta itseään kiinnostavasta viihdekulttuurista. Mukana on oma kategoria roolipeleille (linkki vie suoraan sinne) ja aikaisemmista merkinnöistä löytyykin peliraportin tynkää sekä perinteisten roolipelien että larppien osalta.

2 responses to “Blogosfäärin päivittelyä

  1. Aaron 30.03.2013 17:57

    Hiirivartioston kirjoitukset on enimmäkseen minun (PJn) kirjoittamia – päiväkirjamerkinnät ovat pelaajien käsialaa. Kaikki ovat tosiaan ensimmäistä kertaa pappia kyydissä. Nyt siellä samalla sivulla on toisenkin kamppanjan lokia (Klikkaa sieltä Solomon Kane) ja hiirivartioston seikkailut lähenevät kevään huipennusta:)

  2. Sami Koponen 30.03.2013 23:35

    Ja näkyy sinne tulleen ne kaipaamani pelaaja- & hahmoesittelytkin. Hyvä hyvä, vikisi hän innoissaan taputtaen karvaisia käpäliään. Itseänikin kiinnostaa tuo Mouse Guard kovasti, mutta näyttää vain olevan tällä hetkellä vaikea saada sääntökirjaa mistään. Olisi pitänyt ostaa silloin aikoinaan, kun asiaa harkitsin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: