Roolipelitiedotus

Yhteinen suomalaisen roolipeliskenen tiedotuskanava

Kirjastoauto Ropeconissa!

Ropecon-blogissa kerrotaan, että pääkaupunkiseudun kirjastoauto parkkeeraa Dipolin pihaan coni-perjantaina klo 15-19 ja coni-lauantaina klo 10-14. Auto on lastattu roolipeliaineistolla, konsolipeleillä, musiikilla, sarjakuvilla ja fantasiakirjallisuudella. Mukaan mahtuvat jopa pihapelit Boccia ja Mölkky.

Tule paikalle lainaamaan tai jos olet ulkopaikkakuntalainen, tule muuttumaan kateudesta vihreäksi ihastellessasi pääkaupunkiseudun kirjastolaitoksen ylivertaisuutta ropeskenen tukijana!

Eikä se siihen lopu

Jos luulit, että tämä oli coniväen oma pyyntö ja että kirjastotädit ovat koittaneet ymmärtää, mitä ne ”roolipelitkirjat” oikein ovat, et voisi olla enempää väärässä. Aloite on kirjaston puolella, eikä kirjastoväki aio vain kyhnyttää autossaan.

Kirjastoauton henkilökunta pelauttaa Dipolin juhla-aulassa lauta-, noppa- ja roolipelejä, kerrotaan kirjaston verkkosivuilla. Peleistä on mainittu ainakin Cthulhu Dice ja HeroQuest.

Kirsikkana kakun päällä on vielä kirjaston järjestämä arvonta, johon Ropeconin kävijät voivat osallistua. Palkintoina on noppasettejä, Cthulhu Dice -peli ja jopa Dominion lisäosineen.

Maamerkkinä lohikäärme ja velho

Pääkaupunkiseudun lukuisista kirjastoautoista Dipolin pihaan kaartaa Vantaan Haave-auto. Linja-auton kokoiseen autoon mahtuu Vantaan kirjaston verkkosivujen mukaan 3800 kirjaa, eli lukemisen puutteesta ei tarvitse conissa kärsiä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: