Roolipelitiedotus

Yhteinen suomalaisen roolipeliskenen tiedotuskanava

Democon roolipelejä esittelemässä

Kaikkien roolipelaamisesta kiinnostuneiden mutta pelikokemuksia vaille jääneiden nuorien kannattaa suunnata lauantaina Helsingin nuorisokeskus Happeen. Ropecon sponsoroi tänäkin vuonna roolipelaamisen esittelytapahtuman.

Ropeconin blogi uutisoi aiheesta seuraavasti:

Democon on noin 10-18-vuotiaille nuorille suunnattu pelitapahtuma, joka järjestetään Nuorten Toimintakeskus Hapessa.

Aika: 16.4.
Ovet avoinna 9 – 18
Nuorten Toimintakeskus Happi
Sörnäisten rantatie 31
Helsinki

Tapahtumassa tutustutaan perinteisten, pöydän ääressä pelattavien roolipelien lisäksi live-roolipelaamiseen eli larppaamiseen, korttipelaamiseen, lautapelaamiseen sekä miniatyyripelaamiseen. … Tarjolla on sekä tietoa että tekemistä, sillä Democonissa pääset myös ohjatusti pelaamaan itse ja/tai kavereidesi kanssa!

Tapahtumaan kannattaa suunnata erityisesti niiden, joita peliharrastus kiinnostaa mutta jotka eivät ole aiemmin sitä kokeilleet. Myös itse jo pelaavien kannattaa saapua! Democon on oiva tilaisuus esitellä myös omille kavereilleen mistä peliharrastuksessa oikein on kysymys.

Tätä kutsua saa ja pitää levittää edelleen mahdollisesti kiinnostuneille!
Democonin järjestää Ropecon-tapahtuma.

Democon Facebookissa

Mainokset

4 responses to “Democon roolipelejä esittelemässä

 1. Eero Tuovinen 12.04.2011 03:36

  Tämä on kyllä pitkästä aikaa sexyin liike Ropeconilta tämä roolipeli-evankeliakuvio. Jos organisaatiolla vain riittää voimia ja resursseja asianharrastajien aktivoimiseen, niin enpä parempaa liikettä voisi keksiä kulttuurityön puolesta. Tulisin itsekin tuonne pelittelemään, jos olisin lähelläkään Helsinkiä. Toivottavasti tuonne on saatu henkilökunta sillä lailla vaivattomasti, että rohkaisee Ropecon-yhdistystä jatkamaan ja ehkä laajentamaankin tätä toimintamuotoa tulevaisuudessa; Ropeconilla on kuitenkin ylivoimaisesti paras aktiivi-puskaradio ja auktoriteetti, jolla ihmiset saa liikkeelle tekemään näitä juttuja.

  Hmm, tämähän on itse asiassa ensi lauantaina… ei jumpe, minullahan on itseasiassa ehkä optio Helsinkiin livahtamiseen nyt viikonloppuna helposti, Markku lähtee Jarin heittämään kaupunkiin. Oletko Sami tutustunut maastoon, olisiko hyvä tikki jos tulisin sinne myymään roolipelaamista teineille lauantaiksi ja liitäisin sitten illalla/sunnuntaina taas pohjoista kohti? Olet varmaankin itse tuolla tiukasti mukana?

 2. Sami Koponen 12.04.2011 08:24

  Juu, itse olen tosiaan mukana pelauttamassa Camelotia. Olen kuitenkin vain työntekijäasteella, eli en osaa sanoa mitään muiden osallistumisesta. Lauantaina selviää. Pääsin itse mukaan ottamalla yhteyksiä Ropeconin tiedotukseen (tiedotus(at)ropecon.fi), eli se lienee paras tiedonlähde.

  Lystiähän se tietysti olisi, jos ehtisit paikalle. Sinulla kuitenkin on aika pitkä kokemus teinien kanssa pelaamisesta ja roolipelaamisen esittelemisestä.

 3. Eero Tuovinen 12.04.2011 16:50

  Selvitin asiaa Markun kanssa, ja traagisesti se ei voi venyä lauantaihin siellä Helsingissä – lähtee perjantai-iltana heti takaisin, kun on pudottanut Jarin. Pitäisi siis junailla pois, jos lähtisin sinne.

 4. Sami Koponen 18.04.2011 15:47

  Oma tapahtumaraporttini löytyy täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: