Roolipelitiedotus

Yhteinen suomalaisen roolipeliskenen tiedotuskanava

Ropeconin ohjelmahuutelo käyntiin

Taas on se aika vuodesta, kun pitää ruveta pohtimaan, että mitä sitä tekisi tänä vuonna Ropeconissa. Ropeconin blogi kertoo, että ohjelmanjärjestäjät saavat ruveta ilmoittautumaan – näin alkuvaiheessa kelpaavat vaikka vähän kehitysvaiheessakin olevat ideat.

Järjestäjien ilmoituksen mukaan vuoden 2010 teemat ovat kauhu ja Ropecon 2020. Ensimmäistä saa tulkita vapaasti joko klassisen kauhun merkityksessä tai ironisesti. Jälkimmäinen taas kutsuu pohtimaan roolipeliharrastuksen tulevaisuutta. Oikeastihan ’conin teemat ovat vain inspiraatioksi: en ole kuullut, että kenenkään ohjelmanumeroa olisi peruttu siksi, ettei se sopinut vuositeemaan.

Olennaisin puoli ohjelman järjestämisessä on edelleen se, että 45 minuutin ohjelmalla saa ilmaisen päivärannekkeen ja tuplamäärällä viikonloppurannekkeen. Ainakin edellisvuonna onnistui myös erilaisen ohjelmasisällön kombottaminen: itse pidin yhden luennon ja vedin yhden pelin ja näin lunastin ilmaisen viikonloppurannekkeen.

Ohjelmatarjouksia otetaan kuulemma vastaan huhtikuun loppuun asti, mutta mitä aikaisemmin omastaan ilmoittaa, sitä parempi. Ohjelmatiimin saa kiinni ilmoittautumista ja lisätietojen kyselyä varten sähköpostiosoitteesta ohjelma (at) ropecon piste fi.

One response to “Ropeconin ohjelmahuutelo käyntiin

  1. Sami Koponen 19.02.2010 13:10

    Laitetaanpa kommenttina, että myös Turussa 10.-11. huhtikuuta järjestettävä Conklaavi 2010 ottaa vastaan ohjelmatarjouksia. Tampereen Tracon V -tapahtumaan 3.-4. heinäkuuta kelvannee myös roolipelipainotteinen ohjelma. Traconistien ohjelmapomot tavoittaa täältä löytyvän sähköpostiosoitteen kautta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: