Roolipelitiedotus

Yhteinen suomalaisen roolipeliskenen tiedotuskanava

Blogosfäärin kartta

Alustava työ on tehty: olen listannut reilut parikymmentä suomalaista roolipeliblogia tänne. Blogosfäärissä on olennaisesti kyse verkottoitumisesta, joten sieltä vain etsiskelemään itseä kiinnostavia kirjoittajia. Kun niitä löytyy, niin pistäkää vain kommenttiruudut laulamaan ja jatkakaa toisten innoittamina näkemystenne esittelyä omissa blogimerkinnöissänne.

Lista ei varmastikaan ole kattava. Jos (ja kun) tiedät jonkun kotimaisen roolipelaajan kirjoittaman blogin, ilmoittelepa siitä tähän viestiin kommentilla. Lisäilen niitä sitten tuonne. Samalla tavalla tämä on hyvä paikka korjata mahdollisia virheitäni blogien lyhyissä kuvauksissa.

4 responses to “Blogosfäärin kartta

  1. Antti Lax 17.10.2009 14:39

    Hienoa! Tällaiselle on varmasti kysyntää, sillä vaikka netissä on tietoa vaikka millä mitalla, voi olla hyvin hankalaa päästä käsiksi kaikkeen siellä liikkuvaan tietovirtaan. Pitänee tutustua paremmalla ajalla noihin blogeihin.

    Niin, ja kiitokset mielenkiinnosta omaa blogiani kohtaan.

  2. Riku Stengård 24.10.2009 17:57

    Löysin tämän ”blogin” nyt ensikertaa, ja kerrassaan mainio idea se onkin! Tällaiselle tietolähteet kokoavalle sivustolle on todellakin kysyntää. Blogilista.fi ei ole koskaan oikein vetänyt roolipeliblogeja puoleensa ja Googlen blogihakukaan ei tarkoitusta palvele. Tähän asti blogeja onkin löytänyt toisten blogien linkityksiä aina eteenpäin seuraamalla, mikä ei ole erityisen kätevää. Mutta: hieno tekele, ja kiitos blogini listaamisesta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggaajaa tykkää tästä: